{ C.Weishi - ♥ <body><script type="text/javascript"> function setAttributeOnload(object, attribute, val) { if(window.addEventListener) { window.addEventListener('load', function(){ object[attribute] = val; }, false); } else { window.attachEvent('onload', function(){ object[attribute] = val; }); } } </script> <div id="navbar-iframe-container"></div> <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script> <script type="text/javascript"> gapi.load("gapi.iframes:gapi.iframes.style.bubble", function() { if (gapi.iframes && gapi.iframes.getContext) { gapi.iframes.getContext().openChild({ url: 'https://www.blogger.com/navbar/2971751954409682859?origin\x3dhttps://c-weishi.blogspot.com', where: document.getElementById("navbar-iframe-container"), id: "navbar-iframe" }); } }); </script>



I am



{ Weishi .



-- th girl who loves Harry Potter & Twilight
• { C.Weishi - Stories~
Monday, May 25, 2009 ' ♥
"Help will be given to those who ask for it" ~ Albus Dumbledore
;everything ended @; 9:32:00 AM

Fiftieth Post.
Hello again!
Finally, I found the time to post on my blog.
And this is the FIFTIETH post! WOOOHOOO~
I will post about SLC at a later date, so now its quiz time.
Acknowledgement from Cheralyn!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 ) What's your full name ?
ans : Chua Wei Shi. (Simple&Sweet&Hard to pronounce! =P)

2 ) Do you like your first name ?
ans : Erm, not really, but yes also. Chua is a very common surname, and not unique, but it is my identity and my pride, so I love it also. Aiya, I dont know what I am saying!

3 ) How long have you loved the person you currently love ?
ans : Haha,, 14 years? My family lah.

4 ) have you kissed someone in the last 48 hours ?
ans : Nope, unless you count my mother? .

5 ) Did you cry today ?
ans : No, but I did yesterday, during SLC. What? It was super strict.

6 ) What were you doing this morning at 8am ?
ans : Hmm.. I was designing various badges for various CCAs and classes. It is part of the interact club project. Hahas.. Freetime mah!

7 ) What where you doing an hour ago ?
ans : I was attending some briefing about the Asian Youth Games, I was involved in setting up a booth..

8 ) What are you currently doing ?
ans : I am actually in school, doing some quiz. But I am finished with it, so yea..

9 ) Who last texted you ?
ans : Mahhh--mie!

10 ) Have you told anybody that you love him/her today ?
ans : Actually, no.

11 ) Do you miss anyone now ?
ans : Yes, My grandmother. She is currently in Hawaii holiday'ing!

12 ) Any plans for tomorrow ?
ans : I shall attend my lessons, go to Jurong Point for CCA purposes and search for stars! =P

13 ) What was the reason behind the last time you cried ?
ans : The camp instructors were mean to my batchmate, my co-ords and me. These people were my dearly beloved! Haha..

14 ) Is there anyone you want to be with now ?
ans : Yes, my grandmother. I WANT TO GO TO HAWAII!

15 ) Have you kissed anyone with the name starting with C ?
ans : Yes, my father! Haha..

16 ) Name someone who made you smile today .
ans : Sharnie, Jinjin, J'Me, Agnes & Caroline!

17 ) Name a friend who's name starts with Z .
ans : ZHANG JINJIN! =P

18 ) Which of your friends stay closest to you ?
ans : Erm, I think its Zhan Hong? He stays at the 7th floor while I live on the 12th floor.

19 ) Do you prefer to call or sms ?
ans : Sms, it is cheaper and more .. Entertaining?

20 ) Was yesterday better than today ?
ans : Definitely no, yesterday was SLC!

21 ) Can you live a day without your tv and phone ?
ans : Yes, I did during the camp for 3days!

22 ) Are you mad about anything now ?
ans : Nope, I am rarely mad.

23 ) Do you think that relationships are worth it ?
ans : Nope, I would rather spend my time with my friends!

24 ) Last person you visited in the hospital ?
ans : Hmm, when did I last visited the hospital?

25 ) When was your last and second last hug ?
ans : Yesterday, i think I sort of hugged everybody in my batch. So yeahh..

26 ) What does the last message in you inbox say ?
ans : I dont check my mails so often nowadays, so I dont know! =P

27 ) How do you feel about your life now ?
ans : My whole body is aching really bad, because of the physical torture yesterday. But overall, LIFE IS GOOD!

28 ) Do you hate anyone ?
ans : Nope, hate is a strong word, use strongly dislike.

29 ) Last person you called ?
ans : Mahh--Mie!~

30 ) Who usually sends you the most texts in a month ?
ans : Guess who? Mahh~Mie~

31 ) Is your room messy now ?
ans : Yah, really really messy, but I dont bother clearing the mess! =X

32 ) Who will be mad if your room is messy ?
ans : Mahh~mie. (Who else?)

33 ) Your shortest relationship ?
ans : Hahas.. 2 months! Iam not gonna elaborate~ =X

34 ) Who do you like ?
ans : Hm... I love everybody and I like everybody except a certain someone.


Hahas.. End of Quiz!
And thankyou for reading.
If you want to do this quiz, just do it! =P

WEISHI!